AcasăLelia Munteanu: De ce doza a patra de vaccin n-a primit încă...

Lelia Munteanu: De ce doza a patra de vaccin n-a primit încă aviz în Israel

-

Directorul General al Ministerului Sănătăţii din Israel, cel care trebuia să dea avizul pentru doza a patra de vaccin, nu se grăbeşte.

În primul rând l-au pus pe gânduri (speriat?) părerile contra ale multor specialişti, care pun o întrebare la care, fireşte, în acest moment nu poate răspunde nimeni: cum va reacţiona sistemul imunitar la această hiperstimulare – patru administrări de acelaşi antigen într-un timp atât de scurt?
În al doilea rând, Eran Segal, expertul de la Institutul Weizmann, dar şi consilier al Cabinetului Corona de la Ierusalim, a publicat o serie de grafice cu Finlanda, Danemarca, Germania, Norvegia şi Elveţia, în toate fiind semne clare că s-a depăşit vârful valului, iar numărul de contaminări şi de internări scade vertiginos. (Nu l-am auzit încă pe Segal pronunţându-se în favoarea dozei a patra de vaccin, dar l-am auzit chiar de mai multe ori susţinând că restricţiile de zbor pe bază de ţări “roşii” nu-şi mai au rostul).

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

4 sinagogi își așteaptă vizitatorii diseară, la Noaptea Sinagogilor deschise 🕍

Azi, după Shabbat, puteți vizita Templul Coral, Templul Unirea Sfântă, Sinagoga Mare și Sinagoga Yeshua Tova din #București. Ambasada Israelului în România Sâmbătă, 4 septembrie 2021,...