AcasăevreiVIDEO| ALERTĂ în centrul Ierusalimului: Un islamist de doar 17 ani a...

VIDEO| ALERTĂ în centrul Ierusalimului: Un islamist de doar 17 ani a atacat cu un cuțit mai multe persoane

-

Un militant islamist palestinian înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane, luni, în faţa Autogării centrale din oraşul Ierusalim, înainte de a fi împuşcat de agenţi de poliţie israelieni.

Cel puţin doi israelieni au fost răniţi în atac, fiind spitalizaţi, afirmă surse citate de cotidianul The Times of Israel.Autorul atacului, un palestinian în vârstă de 17 ani din oraşul Hebron, a fost împuşcat de agenţi de poliţie israelieni şi este în stare critică.

Doi presupuşi complici ai agresorului au fost reţinuţi, iar alţii sunt căutaţi activ de forţele de ordine israeliene. Autorităţile israeliene consideră că este vorba despre un „atac terorist”.

„În mod clar, este vorba de o escaladare a tensiunilor” israelo-palestiniene, afirmă Doron Turgeman, şeful Poliţiei din Ierusalim.

În urmă cu câteva ore, un militant palestinian a încercat să atace militari israelieni, în zona Gush Etzion din Cisiordania. Atacatorul a fost împuşcat de militari isralieni şi este spitalizat, informează Mediafax.ro.

/www.stiripesurse.ro/video-alerta-in-centrul-ierusalimului-un-islamist-de-doar-17-ani-a-atacat-cu-un-cutit-mai-multe-pe_1991879.html

Lasă un răspuns

Must Read

Descoperă mai multe la Ierusalim | Israel ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura